زمینی کردن
شهریور ۳۰, ۱۳۹۴
طبق استاندارد یک سیستم حفاظتی شامل سه بخش کلی صاعقه گیر (Air Termination) ، هادی میانی (Down Conductor) و سیستم زمین (Earth Termination) می شود. در سیستم حفاظتی اکتیو (فعال)‌ میله صاعقه گیر دارای یک جزء فعال کننده (Active System) است که در برابر صاعقه واکنش نشان می دهد. میله های صاعقه گیر اکتیو با عنوان Early Streamer Emission یا به اختصار ESE نامیده می شوند. استاندارد NFC 17-102 به عنوان مرجع اصلی سیستمهای حفاظت اکتیو اصول اساسی بکارگیری،‌ طراحی ،نصب و نگهداری این سیستم را شرح می دهد. مهمترین پارامتر در سیستم فعال کننده زمان فعال سازی یا Triggering Advance می باشد که طبق الزامات استاندارد زمان فعال سازی نمی تواند بیشتر از ۶۰µs باشد. شعاع حفاظتی یک میله ESE با توجه به استاندارد NFC 17-102 از روی زمان فعال سازی، سطح حفاظتی مورد نیاز و ارتفاع نصب به دست می آید.
آبان ۱۳, ۱۳۹۴

کدولد کردن

کدولد کردن نوعی جوش است که برای اتصال سیم ، لوله ، صفحه مسی بکار میرود و شامل پودر ، قالب، تفنگ حرارتی و کیت تمیز کاری می باشد.

کدولد کردن
جوش احتراقی یا جوش کدولد (CAD WELD) نوعی جوش می‌باشد که برای جوشکاری سیم، لوله، صفحه و میله‌های مسی  بر اساس استاندارد انجام می‌شود.  طریق کدولد کردن تجهیزات جوش کدولد شامل اجزای زیر می‌باشند:
پودر کدولد مخلوطی از پودر آلومینیوم و اکسید مس است . وزن پودر با توجه به سایز و نوع سازه انتخاب می‌گردد.
قالب گرافیتی کدولد که با توجه به نوع اتصال و سایز کابل انتخاب می‌شود. با یک قالب به طور معمول می‌توان ۷۰ تا ۱۰۰ جوش انجام داد.
چاشنی انفجار که شامل مقداری گوگرد بوده و برای ایجاد دمای لازم برای ایجاد گرمای لازم برای احتراق به کار رفته و روی پودر کدولد ریخته می‌شود.
تفنگ احتراق به منظور محترق کردن چاشنی انفجار
کیت تمیز کننده که برای تمیز کردن قالب گرافیتی از مواد ناشی از ذوب استفاده می‌شود.